Përmirëso Qytetin!

Bëhu pjesë e zgjidhjes dhe përmirëso
cilësine e jetës në lagjen dhe komunitetin tënd.

Dërgo ankesën tënde! Me mijëra njerëz në qytetin tënd tashmë e përdorin.

Si funksionon?


Zgjidhni kategorinë
të cilës i përket
problematika

Përshkruani
sa më qartë
problemin

Lokalizoni
vendndodhjen
e problemit
në hartë

Dërgoni

ankesën


 • 15

  Ankesa të Dërguara

 • 0

  Raste në Ndjekje

 • 10

  Çështje të Zgjidhura

3 raportimet e fundit!

 • rruge e pa asfaltuar
  Nisur ne baze te pojektit nga Bashkia Permireso Q
  10 Maj 2016
 • problem me energjin
  Kemi shum broblem me energjin elektrike pase esht
  04 Maj 2016
 • rruga eshte e prishu
  rruga eshte e prishur dhe me gropa te medha
  19 Prill 2016